Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.226.4.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Jaap en Margriet Schiebaan Jaap en Margriet Schiebaan uit Zwolle schreef op 23 maart 2018 om 12:12:
OP STAP MET TINIE. De zaak nog een keer goed opschudden; dat was het plan. Maar je loopt absoluut tegen vragen op. Past het allemaal wel in de ruimte, hoe zorgen we voor rust zonder saai te worden en bedenken we nu geen dingen waar we straks enorm spijt van krijgen? Ga er maar aanstaan.... En al gauw komt dan de gedachte op, om maar eens gedegen advies te vragen. We hebben bij Tinie aangeklopt en daar hebben we geen spijt van. Het begint met goed luisteren. En daarna kwam ze met een best wel zeer verrassende 3D-tekening op de proppen. Echt; die hadden we niet aan zien komen. O ja, we zijn heus wel onze eigen mening gaan vormen. Maar met dat gedegen voorstel als basis. Zelf zijn we van alles op gebied van inrichting gaan uitzoeken. En toen hebben we Tinie weer ingeschakeld, met de vraag: "Kijk eens met ons mee en ga met ons die woonwinkel door". Opnieuw geen spijt van. Want er kwamen opnieuw een paar prima voorstellen voor aanpassing uit. We sluiten niet uit dat we nog een keer aankloppen voor advies op onderdelen. Maar we gaan straks met vertrouwen het hele traject in. Tinie heeft ons echt geholpen. Goed geluisterd, eigen suggesties aangedragen, goed geluisterd naar ons commentaar en dat meegenomen in nieuw advies zonder een kameleon te worden. Kortom: helemaal top!
Johan en Annely Johan en Annely uit Dalfsen schreef op 11 juli 2017 om 10:30:
Afgelopen jaar besloten om een interieuradviseur in de arm te nemen. We kwamen er niet uit, vonden het lastig en wilde dit keer goed advies hebben. Gegoogled op bovenstaande, en bij Tinie uitgekomen. Lekker dichtbij en de site oogde toegankelijk. Tinie is hier de hele avond geweest. Ze nam de tijd en gaf ons een bevlogen en betrokken indruk. Ze gaf goede tips waar we wat meekonden. Ze heeft ons geadviseerd m.b.t de kleuren op de muur en het interieur zelf. Voor de kleuren had ze kleurstalen mee. Naderhand kregen wij op de mail foto’s van stoelen en lampen etc wat bij ons interieur zou passen. Na een aantal maanden de verandering gerealiseerd die ons geadviseerd was. Van de kleuren op de muren tot aan het interieur zijn we zeer tevreden. Tinie heeft ons echt de goede richting opgestuurd. We zijn weer enthousiast geworden om het huis in te richten, terwijl we het daarvoor niet goed wisten. Kortom, ik zal iedereen de deskundigheid van Tinie adviseren. Het klinkt misschien als een drempel; een interieuradviseur, maar beter de goede kleuren op de muur dan de verkeerde. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten! Tinie, nogmaals bedankt!
Bastiaan en Gea Bastiaan en Gea uit Zwolle schreef op 11 juli 2017 om 10:28:
In september zijn wij verhuisd naar onze huidige woning. Wij hebben opnieuw de hulp ingeschakeld van Tinie omdat wij graag een warme en stoere inrichting wilden in onze woonkamer. Ook voor de slaapkamers hebben wij haar hulp ingeschakeld. Tinie nam alle tijd en stelde ook kritische vragen, om te weten te komen wat wij echt willen en mooi vinden. Deze mix heeft geleid tot een fantastisch resultaat, waar wij erg blij mee zijn en waar onze gasten ook keer op keer positief op reageren. Wij raden daarom iedereen aan om Tinie te vragen bij al je interieurvragen.
Gerda van Pijkeren Gerda van Pijkeren schreef op 11 juli 2017 om 10:28:
Vanmorgen bezoek gehad van Tinie, omdat wij vragen en twijfels hebben over de aankoop van een bank, en tv-kast. Onze ideeën werden deels bevestigd, maar ook kwamen er nieuwe voorstellen boven, die voor ons verrassend waren, en die we zeker uit gaan voeren. We kunnen op zoek naar een bank, gaan een andere tv-kast maken en nog een gekleurde vlak op een muur sauzen. En we danken je ook voor de complimenten die we kregen omdat het huis nogal grondig en best wel verrassend is verbouwd door ons. Dank voor je tips, we gaan aan de slag !