[moose_headline title=”Welkom” subtitle=”bij WOON10 interieurstyling”]

[moose_headline title=”Woon10 helpt” leftalign=”left”]

Prettig wonen, je thuis voelen in je eigen huis. Voor veel mensen is dit wel belangrijk, maar niet altijd de werkelijkheid. Het kan lastig zijn om je huis naar eigen wens en stijl in te richten.

Hebt u een huis gekocht, of wilt u uw oude interieur veranderen? Wilt u wel eens iets anders maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Komt het er nooit van om eens een goed plan te maken voor het inrichten van uw huis?

Of hebben u en uw partner totaal verschillende ideeën en laten jullie het maar voor wat het is? Weet u simpelweg niet wat u wilt met uw woning? Kortom: hebt u hulp nodig bij het stylen van uw huis?

Dan bent u bij Woon10 aan het juiste adres!

Woon10 interieurstyling: interieuradvies, woonadvies, inrichting door interieurstyliste Tinie Dijkman uit Dalfsen (omgeving Zwolle).

[moose_headline title=”Waarom Woon10?” leftalign=”left”]

De nieuwste trends

Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.
Woon10 interieurstyliste Tinie Dijkman heeft de opleiding Interieurstyling gedaan. Zodoende kent ze de laatste ontwikkelingen en trends op interieurgebied, waardoor ze u een eigentijds en persoonlijk advies kan geven.

Persoonlijk advies

Woon10 interieurstyliste Tinie Dijkman uit Dalfsen komt graag bij u thuis voor advies. Dankzij de persoonlijke betrokkenheid, klantgerichtheid en haar creativiteit kan ze met uw woonwensen aan de slag. Het interieuradvies wordt op uw wensen afgestemd, zodat u aangenaam woont en zich (weer) thuis voelt in eigen huis!

Altijd het juiste pakket!

Woon10 heeft voor u een aantal pakketten samengesteld, die u inzicht geven in de mogelijkheden voor advies. Voor elk budget, voor elke wens.