Over Woon10

Tinie Dijkman

Tinie Dijkman

Ontwerper en eigenaar

Tinie Dijkman / Woon10
“Interieur en wonen, het bezig zijn met huizen inrichten en alles wat daar mee te maken heeft, heeft al jaren mijn interesse.
Waar het begon als een hobby met woonmagazines uitpluizen, internet afstruinen en beurzen bezoeken, werd het steeds meer een passie die ik in de praktijk wilde brengen.”
De nieuwste ontwikkelingen en trends

Interieurstyliste Tinie Dijkman uit Dalfsen heeft in 2013 de opleiding Interieurstyling aan de interieuracademie afgerond. Deze studie heeft haar enthousiasme alleen maar doen groeien en haar kennis vergroot.

Ze kent de laatste ontwikkelingen en trends op interieurgebied, waardoor Woon10 u een eigentijds en persoonlijk advies kan geven.

woon10

Om de kennis in de praktijk te brengen, heeft Tinie na het behalen van haar diploma direct haar eigen onderneming opgestart: Woon10! Ondertussen heeft zij al vele interieuradviezen mogen geven, tot volle tevredenheid van de klanten.

Met veel enthousiasme help en inspireer ik u om van uw huis een thuis te maken. Door mijn persoonlijke betrokkenheid, klantgerichtheid en creativiteit kan ik met uw woonwensen aan de slag. Ik kom met een interieuradvies op uw wensen afgestemd, zodat u aangenaam woont en zich (weer) thuis voelt in uw eigen huis!